MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pora na smażenie kotletów. Smaż je na rozgrzanej patelni, na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Idealny kotlet schabowy za każdym razem. Poznaj przepis na soczystą i chrupiącą porcję mięsa. Wiemy, jakich błędów nie popełniać

Kotlety schabowe. Krok 3

Pora na smażenie kotletów. Smaż je na rozgrzanej patelni, na smalcu, z obu stron na złoty kolor. Możesz na patelnię położyć także połówkę cebuli, wtedy kotlety nabiorą jeszcze więcej aromatu.

Zobacz również

Kiedyś wieża ciśnień, dziś obserwatorium astronomiczne z tarasem widokowym [ZDJĘCIA]

Kiedyś wieża ciśnień, dziś obserwatorium astronomiczne z tarasem widokowym [ZDJĘCIA]

Klasa okręgowa. Zwycięstwa „Czelsi” i Zamczyska Mrukowa, porażka Skołyszyna

Klasa okręgowa. Zwycięstwa „Czelsi” i Zamczyska Mrukowa, porażka Skołyszyna

Polecamy

Jak wakacyjny rejs, to tylko tam! Czekają na ciebie niezapomniane przygody

Jak wakacyjny rejs, to tylko tam! Czekają na ciebie niezapomniane przygody

Szukasz idealnej sukienki na wesele jako mama? Tylko spójrz na te cudowne kreacje!

Szukasz idealnej sukienki na wesele jako mama? Tylko spójrz na te cudowne kreacje!

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi