MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub...
fot. pixabay.com/Republica

Jakie błędy popełniamy na grillu? Anthony Bourdain grzmiał o tym, czego nie wolno robić ze stekiem. Co jeszcze radzą szefowie kuchni?

Zbyt małe kawałki mięsa

Na grillu powinno się kłaść średniej wielkości kawałki lub duże i około 1,5-2 centymetrowe plastry mięsa lub warzyw. Zbyt małe kawałki mogą wpaść do żaru i się spalić. Polane olejem produkty na grilla ponadto wzmocnią ogień.

Zobacz również

Tak bawili się mieszkańcy Zbąszynia na zabawie tanecznej!

TYLKO U NAS
Tak bawili się mieszkańcy Zbąszynia na zabawie tanecznej!

Co zrobiliśmy źle? Michniewicz dał wykład na temat meczu Polska - Austria

Co zrobiliśmy źle? Michniewicz dał wykład na temat meczu Polska - Austria

Polecamy

Wakacyjna praca dla młodych. Jak zrobić to legalnie i bezpiecznie?

Wakacyjna praca dla młodych. Jak zrobić to legalnie i bezpiecznie?

Wszystkie atrakcje Dolnego Śląska w jednym miejscu. Wystarczy spakować plecak!

Wszystkie atrakcje Dolnego Śląska w jednym miejscu. Wystarczy spakować plecak!

Nagradzanie za wyniki to klucz do sukcesu czy porażki?

Nagradzanie za wyniki to klucz do sukcesu czy porażki?