MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Skórka arbuza w kuchni azjatyckiej: W niektórych kuchniach...
fot. Pixabay

Jesz tylko czerwoną część arbuza? To błąd! Jego skórka ma wyjątkowe właściwości. Zobacz jakie, a już nigdy jej nie wyrzucisz!

Skórka od arbuza - jak wykorzystać ją w kuchni?

Skórka arbuza w kuchni azjatyckiej: W niektórych kuchniach azjatyckich skórka arbuza jest używana jako składnik dań. Można ją dodawać do zup, sosów lub potraw wok. Skórka arbuza ma delikatny smak i chrupiącą konsystencję, co dodaje wyjątkowego smaku do dań.

Zobacz również

Kandydaci do Europarlamentu 2024 (okręg nr 5)

Kandydaci do Europarlamentu 2024 (okręg nr 5)

W Inowrocławiu odbędą się bezpłatne badania w kierunku HIV, HCV oraz kiły

W Inowrocławiu odbędą się bezpłatne badania w kierunku HIV, HCV oraz kiły

Polecamy

Takie zapisy przestaną być błędami ortograficznymi. RJP zmienia zasady ortografii

Takie zapisy przestaną być błędami ortograficznymi. RJP zmienia zasady ortografii

10 najtańszych miejsc na wakacje. Nie zgadniesz, który kraj wygrał!

10 najtańszych miejsc na wakacje. Nie zgadniesz, który kraj wygrał!

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego